Cofur

Velkommen til Cofur

Et danskejet firma, som har specialiseret sig i at upcyckle og genanvende smukke indiske sarier. Disse sarier, som er indiske kvinders klædedragter, bliver genanvendt og syet om til det smukke tøj. Hvis du er heldig at falde for en vare med broderier, er det typisk en bryllupssari, som har været med til fest under de varme himmelstrøg.

Ethvert produkt er særligt og unikt.

Som Cofur så fint siger det: "From Woman to Woman with Love"

Cofur er en skøn boheme/vintage sarier af genbrugs sarier fra Indien. Disse brugte sarier har fået nyt liv i form af nyt design. Først og fremmest smukke, feminine og unikke kjoler, nederdel, tørklæder, hårbånd og net. Alle styles i forskellige print af 100 % silke og mixede silke meter varer.  

Cofur har et boheme/vintage design og styling yderst trendy og brugbar i mange sammenhæng. Hver eneste kjole eller nederdel er håndlavet og helt unik i printet. Dette betyder også at der ikke findes 2 kjoler eller nederdele der er ens. 

Cofur er et fair trade co-op fashion mærke, med en fantastisk tanke, om at bidrage og give videre til de kvinder der fremstiller kjolerne og deres familier, så de får mulighed for en bedre leve standard, via dette fairtrade produkt.