Juridisk meddelelse

Generelle oplysninger: 

Rosas Saloner v/Kristell Eliza Petersen

Adelgade 24
4880 Nysted
CVR nr.: 28367090

Telefon: 23188180
E-mail: hej@rosassaloner.dk 


Priser og udsolgte varer:

Vi tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser og forbeholder os endvidere ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Der tages forbehold for udsolgte varer. Vi gør opmærksom på, at vi forhandler mange unika varer, hvilket betyder at du og en anden gæst i Luftsalonen (webshoppen), kan have den samme unikke vare i indkøbskurven. Den kunde, der først gennemfører sin ordrer, vil være køber af varen. Du er derfor først sikret dine varer, når vi har godkendt din ordre.


Betaling:

Rosas Saloner modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard PayPal og Mobile Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når ordren er godkendt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Rosas Saloner vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Vi gør opmærksom på, at mange af vores vare er upcyclede unika-varer med naturlige brugsspor. De varer som bliver produceret i Østen kan også have små hak, glasbobler og uregelmæssigheder. Mål angives efter oplysning fra vores leverandører - og de kan svinge en smule i det færdige produkt. Vi betragter IKKE dette som fejl - men synes, at det er en ekstra charme, som giver varen dens unikke karakter.


Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, sendes varen til:
Rosas Saloner 
Adelgade 24
4880 Nysted


Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: hej@rosassaloner.dk