Leveringspolitik

Leveringspolitik

Levering sker hurtigst muligt. Typisk afsender vi ordren indenfor 1-2 dage efter, at vi har modtaget den fra dig, hvis alle varer er på lager. I forbindelse med udsendelse af specielle tilbud, under udsalg og i højsæsonen kan leveringstiden være lidt længere.


Levering:
Hos Rosas Saloner kan du få dine varer leveret i Danmark med GLS Pakkeshop for 48 kr. - uanset vægt. 

Handler du for over 500 kr., udløser det fri fragt.

Dine varer sendes som udgangspunkt med GLS til den GLS Pakkeshop, der er nærmest adressen er angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil typisk blive leveret 2-5 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Vi leverer ikke til udlandet medmindre det er aftalt specifikt for den enkelte bestilling. (gælder også Færøerne og Grønland).HVIS DIN PAKKE IKKE KOMMER FREM

Skulle der ske det, at en pakke bliver væk hos GLS, så efterlyser vi den. Oftest findes pakken straks - men i sjældne tilfælde startes der en efterlysningssag. Her kan der gå op til 30 dage, inden sagen afsluttes.

Savner du din ordre, vil vi bede dig om at maile til hej@rosassaloner.dk

Uafhentede pakker

Når din pakke afgår fra os, afsendes automatisk en mail til dig med meddelelse om dette. Din pakke bør herefter være hos dig indenfor få dage. Modtager du ikke din pakke - eller meddelelse fra GLS om, at din pakke kan afhentes i en pakkeshop, vil vi bede dig kontakte os omgående. Så hjælper vi dig med at finde ud af, hvor din pakke er henne. Efter 6 måneder er det dog ikke længere muligt at spore en pakke.

Savner du din ordre, vil vi bede dig om at maile til hej@rosassaloner.dk.

Hvis din pakke ikke afhentes inden fristen i pakkeshoppen - og returneres til os, skal du være opmærksom på, at vi bliver pålagt returomkostninger  og at vi forbeholder os ret til at fratrække 48 kr. for danske forsendelser.


Dog skal du, hvis du skal gøre brug af din fortrydelsesret forinden skriftligt have givet os besked om, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.

Hvis din pakke kommer retur til os og du ikke har givet besked om fortrydelse skriftligt forinden, så betragtes det ikke som fortrydelse - og vi opbevarer herefter din pakke i op til 6 måneder, hvorefter den destrueres. Du skal selv betale for genfremsendelse. Pakken er i så fald stadig din ejendom.